Comunicat departament d’Orientació

Benvolgudes famílies i benvolgut alumnat:
Confie en què tots i totes esteu bé. Comença una setmana diferent per a tots i totes, amb preocupacions, reorganització i canvis d´ horari. Diferent perquè així hem de passar-ho, com uns dies distints. Davant les dificultats, és una oportunitat de fer les coses d’un altra manera i en família.
Des del departament d’orientació de l’IES ALCALANS vos informem que estarem disponibles en el següent email orientacioniesalcalans@gmail.com per atendre qüestions educatives i d’orientació acadèmica i professional. Confie en la resposta responsable de la utilització de l’email, així com dels serveis telemàtics que l’IES posa a la vostra disposició.
Gràcies a tots i a totes

#JOEMQUEDEACASA

Estimadas familias y alumnado:
Confío en que todos/as estén bien. Empieza una semana diferente para tod@s, con preocupaciones, reorganización y cambios de horario. Diferente porque así hemos de vivirla, como unos días distintos. Pese a las dificultades, es una oportunidad de hacer cosas de otra manera y en familia.
Desde el departamento de orientación del IES ALCALANS os informamos que estaremos disponibles en el siguiente email orientacioniesalcalans@gmail.com para atender cuestiones educativas y de orientación académica y profesional que se precisen.
Confío en la respuesta responsable de la utilización del email así como de los servicios telemáticos que el IES pone a vuestra disposición.
Gracias a tod@s,

#YOMEQUEDOENCASA

Please follow and like us:
YouTube
Instagram
Telegram